← Nieuws overzicht

Feature: Maak collecties en favorieten aan

Knowlex beschikt vanaf heden over de mogelijkheid om documenten onder te verdelen in relevante collecties die de gebruiker zelf kan aanmaken. Wie bekend is met programma's zoals Sportify zal deze nieuwe feature meteen herkennen. Zo wordt het mogelijk om documenten of bronnen die vaak geraadpleegd worden, of net zeer specifieke informatie bevatten, onder te verdelen in een daarvoor aangemaakte collectie.

Op die manier is deze informatie steevast voorhanden en worden nutteloze zoektochten vermeden. Voorlopig is een aangemaakte collectie enkel zichtbaar voor de gebruiker zelf. Knowlex werkt echter aan een update om deze collecties in de toekomst deelbaar te maken met andere medewerkers.

Het aanmaken van collecties is een nieuwe troef van Knowlex om zoekopdrachten te vergemakkelijken en om informatie snel terug te vinden in uw digitale databank.

11/11/2019

Ontdek hoe uw kantoor efficiënter kan werken met Knowlex.

Vraag een demo aan
Knowlex has everything to become the product to further digitize the legal market.
Schoups Lawyers
Knowlex biedt voor ons kantoor een zeer handige tool om kennis onderling en op efficiënte manier te delen en dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier.
Van Eeghem OndernemingsAdvocaten
Een gebruiksvriendelijke interface en een uiterst performante zoekmotor, dat is Knowlex in een notendop.
Stibbe
De verschillende filters alsook het zoeken van trefwoorden in de tekst zelf, zijn echt wel een pluspunt.
Notaire Bogaert
Avec Knowlex, il existe enfin un programme convivial permettant de numériser facilement les connaissances du bureau.
Avocats Stappers
Knowlex laat Antwerpse advocaten toe om informatie op een heel eenvoudige manier op te slaan en te delen met confraters.
De Orde van Advocaten Antwerpen