← Nieuws overzicht

Kantoor Clabots Advocaten: “Een effectief kennisbeheer is een must“

Steeds meer kantoren doen een beroep op Knowlex om te voorzien in een effectief kennisbeheer. Bij kantoor Clabots, al 2 jaar gebruiker van Knowlex, zijn ze zeer tevreden over het programma en de continue ontwikkeling die het doormaakt. 

Sylvia Verbeemen, Office Director bij Clabots, legt uit hoe het kantoor bij Knowlex terechtkwam. “Zoals u wellicht weet, voorziet Windows Verkenner sedert lange tijd in de mogelijkheid om beschikbare rechtspraak te raadplegen via zijn zoekfunctie. Deze functie wordt echter zelden gebruikt omdat ze gebruiksvriendelijk noch efficiënt is. Het programma voorzag wel in de mogelijkheid een mappenstructuur te voorzien, maar deze werd al gauw onoverzichtelijk.”

“Een gebruiksvriendelijke en effectieve tool”

“Het is hier waar onze zoektocht begon naar manieren om kennis in ons eigen vakgebied, vastgoed – en appartementsrecht, op een eenvoudige en efficiënte manier op te slaan, op te zoeken en te raadplegen. Toegang hebben tot informatie die altijd en overal beschikbaar is, dat was de kerngedachte. En dit zowel voor zowel de werkgever als de werknemer.”

Na heel wat research en een grondige analyse van de eigen noden en wensen besloot Clabots om met Knowlex in zee te gaan. Volgens Sylvia Verbeemen is Knowlex een gebruiksvriendelijke en effectieve tool die heel wat mogelijkheden biedt. “Het gebruik van deze handige applicatie laat onze advocaten en medewerkers toe om rechtstreeks passages uit de rechtspraak in te voeren, die voor alle medewerkers bovendien overal beschikbaar zijn.”

 

“Een wekelijkse tijdswinst van 4 uur per medewerker”

“Medewerkers worden bovendien volledig up-to-date gehouden, dankzij de wekelijkse nieuwsbrief van Knowlex. De toegenomen efficiëntie die we met het gebruik van Knowlex zijn gaan ervaren bespaart ons wekelijks zo’n 4 uur tijd per medewerker.”, vertelt Verbeemen. De software zorgt er dus voor dat alle vergaarde expertise op een transparante en efficiënte manier beschikbaar wordt gemaakt voor alle medewerkers. Advocaat Astrid Clabots kijkt dan ook vooruit. “De toekomst ziet er wat ons betreft rooskleurig uit: op termijn hopen we namelijk ook voor ons cliënteel informatie te bundelen en beschikbaar te stellen via Knowlex. Denk dan aan voorbeeldcontracten, interessante bijdragen, overzichten van rechtspraak,...op gespecialiseerde leest binnen onze niche!”

6/1/2020

Ontdek hoe uw kantoor efficiënter kan werken met Knowlex.

Vraag een demo aan
Knowlex has everything to become the product to further digitize the legal market.
Schoups Lawyers
Knowlex biedt voor ons kantoor een zeer handige tool om kennis onderling en op efficiënte manier te delen en dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier.
Van Eeghem OndernemingsAdvocaten
Een gebruiksvriendelijke interface en een uiterst performante zoekmotor, dat is Knowlex in een notendop.
Stibbe
De verschillende filters alsook het zoeken van trefwoorden in de tekst zelf, zijn echt wel een pluspunt.
Notaire Bogaert
Avec Knowlex, il existe enfin un programme convivial permettant de numériser facilement les connaissances du bureau.
Avocats Stappers
Knowlex laat Antwerpse advocaten toe om informatie op een heel eenvoudige manier op te slaan en te delen met confraters.
De Orde van Advocaten Antwerpen