← Nieuws overzicht

Knowlex brengt efficiënt documentbeheer naar elk intellectueel beroep

Met gepaste trots mochten we onlangs aankondigen dat Knowlex een van de vijf laureaten is voor de Trends Legal Tech Innovation Award. Die nominatie is een bevestiging van ons streven naar kwaliteit en innovatie in de Belgische legal tech. Heel wat advocatenkantoren en notarissen rekenen op Knowlex om hun onderscheidende knowhow op een veilige manier op te slaan, doorzoekbaar te maken, slimmer in te zetten en te delen met hun medewerkers. In de juridische wereld is Knowlex intussen een begrip.

Kennis- en documentbeheer voor intellectuele beroepen

Als software voor kennis- en documentbeheer vormt Knowlex ook voor andere professionals een toegevoegde waarde. Denk maar aan accountants, boekhouders en fiscalisten, fiscaal adviseurs, vastgoedmakelaars, landmeters-experten of bedrijfsrevisoren. Net zoals in een advocatenkantoor is het namelijk zo dat voor tal van dienstverlenende intellectuele beroepen de bijzondere expertise van medewerkers een kritische succesfactor is. Die kennis staat neergeschreven in memo’s, brieven, presentaties, nota’s, verslagen … Door die documenten op te slaan, te beheren en te centraliseren met Knowlex, rendeert de knowhow van kenniswerkers optimaal.

Knowlex helpt accountants knowhow efficiënt inzetten

De praktijk wijst inderdaad uit dat ook andere dienstverlenende intellectuele beroepen slimmer werken met hun kennis dankzij Knowlex. Recent kozen de gerenommeerde accountants van VGD ervoor om het systeem te implementeren.

“We zochten naar een manier om onze interne kennis zo optimaal mogelijk beschikbaar te stellen voor medewerkers. Eenvoud, schaalbaarheid, veiligheid en intelligentie waren de sleutelwoorden in die zoektocht. Zo kwamen we bij Knowlex terecht”, aldus vennoot Anthony Meul, van VGD. “Knowlex lijkt een intelligent softwareprogramma dat ons toelaat om zowel onze interne kennis als onze documenten efficiënt te benutten, en dat op een uiterst veilige en gebruiksvriendelijke wijze. We zijn volop in de opstart binnen VGD en zijn tot dusver tevreden over de samenwerking en de proactieve aanpak van Knowlex. Wij zijn benieuwd naar de verder ontwikkeling! ”

19/11/2019

Ontdek hoe uw kantoor efficiënter kan werken met Knowlex.

Vraag een demo aan
Knowlex has everything to become the product to further digitize the legal market.
Schoups Lawyers
Knowlex biedt voor ons kantoor een zeer handige tool om kennis onderling en op efficiënte manier te delen en dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier.
Van Eeghem OndernemingsAdvocaten
Een gebruiksvriendelijke interface en een uiterst performante zoekmotor, dat is Knowlex in een notendop.
Stibbe
De verschillende filters alsook het zoeken van trefwoorden in de tekst zelf, zijn echt wel een pluspunt.
Notaire Bogaert
Avec Knowlex, il existe enfin un programme convivial permettant de numériser facilement les connaissances du bureau.
Avocats Stappers
Knowlex laat Antwerpse advocaten toe om informatie op een heel eenvoudige manier op te slaan en te delen met confraters.
De Orde van Advocaten Antwerpen