← Nieuws overzicht

Knowlex op het Notarieel Congres Antwerpen

Een vernieuwend format

Op 19 en 20 september 2019 vond het tweejaarlijkse Notarieel Congres plaats in Antwerpen. Dit congres werd georganiseerd door én richtte zich tot het volledige Belgische Notariaat. Met een innovatief format en out-of-the-box-thema presenteerde deze editie zich totaal anders dan voorheen.

 Naast de juridische actualiteit stonden ook de nieuwste ontwikkelingen centraal. Daarbij mocht Knowlex uiteraard niet ontbreken. Ons team tekende present met een eigen stand. Ons doel: de functionaliteit van Knowlex als efficiënt kennisbeheersysteem in de verf zetten.

Eenefficiënt document management systeem: een must voor de notaris van vandaag

Het congres was natuurlijk ook een ideale gelegenheid om te netwerken. Na enkele gesprekken bleek dat het efficiënt beheren en delen van informatie essentieel is voor vooruitgang binnen het Notariaat. Het is een obstakel voor veel notarissen waarvoor ze naar doeltreffende oplossingen zoeken. 

Het opslaan van informatie in een toegankelijke, maar veilige digitale omgeving is geen sinecure. Het vervolgens werkbaar maken van deze documentatie lijkt nog minder evident. Knowlex heeft hier een antwoord op. Het maakt digitaal archiveren van documentatie mogelijk, zodat de notaris en zijn medewerkers er efficiënt mee aan de slag kunnen gaan.

 

Een digitale, doorzoekbare bibliotheek

 Het beheren en structureren van documentatie gebeurt vandaag de dag op verschillende manieren. Complexe mappenstructuren of stapels dossiers in kasten blijken nog steeds frequente praktijken om te doen onder notarissen. Knowlex creëert echter een veilige digitale opslagplaats of online bibliotheek die eenvoudig en effectief werkbaar wordt.

 Knowlex zorgt voor een platform waar gebruikers razendsnel en in grote hoeveelhedendocumenten kunnen uploaden. Vervolgens zijn er talloze toepassingen geïmplementeerd om deze schat aan informatie te structureren (in categorieën) en delen met collega’s. Het is daarbij ook mogelijk om te bepalen wie toegang krijgt tot bepaalde (onderdelen van) informatie.

 Dankzij innovatieve zoektechnologieën (OCR) en handige filters, die de gebruiker zelf kan toevoegen, is het makkelijk om relevante informatie snel terug te vinden in deze database. Met Knowlex vindt elke notaris de spreekwoordelijke speld terug in zijn hooiberg of kantoor.

 

16/10/2019

Ontdek hoe uw kantoor efficiënter kan werken met Knowlex.

Vraag een demo aan
Knowlex has everything to become the product to further digitize the legal market.
Schoups Lawyers
Knowlex biedt voor ons kantoor een zeer handige tool om kennis onderling en op efficiënte manier te delen en dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier.
Van Eeghem OndernemingsAdvocaten
Een gebruiksvriendelijke interface en een uiterst performante zoekmotor, dat is Knowlex in een notendop.
Stibbe
De verschillende filters alsook het zoeken van trefwoorden in de tekst zelf, zijn echt wel een pluspunt.
Notaire Bogaert
Avec Knowlex, il existe enfin un programme convivial permettant de numériser facilement les connaissances du bureau.
Avocats Stappers
Knowlex laat Antwerpse advocaten toe om informatie op een heel eenvoudige manier op te slaan en te delen met confraters.
De Orde van Advocaten Antwerpen