← Nieuws overzicht

Knowlex tekent present op Legal & Tech Summit

Een prachtige locatie

Op dinsdag 10 december 2019 vond de Legal & Tech Summit plaats in Brussel. Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten deed dienst als locatie voor dit evenement waar technologische innovatie binnen de juridische markt centraal stond.

Een event waar Knowlex uiteraard niet mocht ontbreken. We gingen luisteren naar interessante uiteenzettingen, maar maakten ook van de gelegenheid gebruik om enkele nieuwe functionaliteiten, die recent ontwikkeld werden of nog in volle opbouw zijn, te presenteren aan een geïnteresseerd publiek.

Promotie van technologische innovatie in de juridische wereld

Tijdens de Legal &Tech Summit verzamelden juridische professionals die technologische innovatie omarmen. De nadruk lag dan ook op de mogelijkheden en kansen die gepaard gaan met technologische innovatie, in plaats van te focussen op de bedreigingen die dit met zicht meebrengt.

Er werden suggesties gedaan om een nieuwe, efficiëntere manier van werken voor juristen en advocaten te bewerkstelligen. Voorstellen die moeten resulteren in een snellere voltooiing van  dossiers en een optimale dienstverlening voor cliënten. Dit zijn dan ook niet toevallig aspecten waar Knowlex voor staat.

Knowlex pakt opnieuw uit met enkele innovaties

Knowlex blijft voortdurend inzetten op vernieuwing. Zo lanceerden we recent een volledig vernieuwd dashboard. Hierdoor krijgen gebruikers een overzicht van onlangs geraadpleegde documenten of veel gebruikte tags.

Een andere nieuwigheid die we in de afgelopen periode mochten aankondigen is de mogelijkheid voor gebruikers om collecties aan te maken. Mensen die vertrouwd zijn met de bekende muziekdienst Spotify zullen deze toepassing ongetwijfeld herkennen. Gebruikers kunnen documenten bundelen of ‘favoriete’ bestanden opslaan waardoor ze meteen beschikbaar zijn.  

Meertalige kantoren enthousiast over functie ‘synoniemen &vertalingen’

Een laatste toepassing die met gepaste trots werd voorgesteld is de functie ‘synoniemen & vertalingen’. Concreet linkt Knowlex hiermee zoektermen aan relevant geachte synoniemen en vertalingen. Kantoren kunnen dankzij deze toepassing, in de nabije toekomst, zoekopdrachten uitvoeren in drie verschillende talen (NL/FR/ENG).

We merken dat deze functie met veel enthousiasme onthaald wordt bij meertalige kantoren. Momenteel wordt deze functie nog volop getest en bijgestuurd. We zijn echter vast besloten om ‘synoniemen & vertalingen’ zo snel mogelijk beschikbaar te stellen voor al onze gebruikers.

16/12/2019

Ontdek hoe uw kantoor efficiënter kan werken met Knowlex.

Vraag een demo aan
Knowlex has everything to become the product to further digitize the legal market.
Schoups Lawyers
Knowlex biedt voor ons kantoor een zeer handige tool om kennis onderling en op efficiënte manier te delen en dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier.
Van Eeghem OndernemingsAdvocaten
Een gebruiksvriendelijke interface en een uiterst performante zoekmotor, dat is Knowlex in een notendop.
Stibbe
De verschillende filters alsook het zoeken van trefwoorden in de tekst zelf, zijn echt wel een pluspunt.
Notaire Bogaert
Avec Knowlex, il existe enfin un programme convivial permettant de numériser facilement les connaissances du bureau.
Avocats Stappers
Knowlex laat Antwerpse advocaten toe om informatie op een heel eenvoudige manier op te slaan en te delen met confraters.
De Orde van Advocaten Antwerpen