← Nieuws overzicht

Nominatie Trends Legal Awards 2019

Knowlex is één van de vijf finalisten van de Legal Tech Innovation Award die wordt uitgereikt op de Trends Legal Awards 2019. Technologische en digitale innovaties die bijdragen aan een effectief documentmanagementsysteem blijven zo de juridische actualiteit beheersen.

Technologie en innovatie krijgen meer weerklank in juridische wereld

In het verleden werden technologische toepassingen en innovaties minder geassocieerd met de leefwereld van juristen. Trends wil net vernieuwing binnen de ‘Legal World’ onder de aandacht brengen en promoten zodat steeds meer intellectuele beroepsbesoefenaars hier voeling mee krijgen.

Verlies geen tijd met zoekopdrachten in eindeloze mappenstructuren

Een efficiënt digitaal documentenbeheer is van kapitaal belang. Het is immers erg vervelend om tijd te verliezen met het zoeken naar documenten, dossiers of aktes die ergens op kantoor voorhanden zijn, maar onvindbaar lijken. Ellenlange mappenstructuren of veel te lange zoekopdrachten wekken niet alleen frustratie op, maar belemmeren ook de efficiënte werking van het kantoor.

Knowlex als exponent van digitale vernieuwing voor een efficiënt kantoor

Knowlex maakt het mogelijk om razendsnel grote hoeveelheden documentatie te archiveren in een digitale databank. Binnen deze beveiligde omgeving, waar gebruik wordt  gemaakt van onder meer SSL-encryptie en een ethisch hackingprogramma, zijn er eindeloze mogelijkheden om alle informatie te structureren en open te stellen voor (een deel van de) medewerkers.

Naast het structureren van de documenten in categorieën is het dankzij de gesofisticeerde zoekmotor, waarin onder andere de innovatieve zoektechnologie OCR vervat zit, mogelijk om eender welk dossier razendsnel terug te vinden. Knowlex koppelt bovendien zoektermen aan vertalingen in drie talen (NL/ENG/FR) en aan relevante synoniemen waardoor uw zoekcapaciteit nog vergroot wordt.

Op dinsdag 19 november valt het verdict

Al de vernieuwende elementen die Knowlex karakteriseren, rechtvaardigden voor de jury een nominatie voor de Trends Legal Awards. Op dinsdag 19 november weten we of Knowlex zich binnen de categorie ‘Legal Tech Innovation’ ook effectief mag kronen tot winnaar.

5/11/2019

Ontdek hoe uw kantoor efficiënter kan werken met Knowlex.

Vraag een demo aan
Knowlex has everything to become the product to further digitize the legal market.
Schoups Lawyers
Knowlex biedt voor ons kantoor een zeer handige tool om kennis onderling en op efficiënte manier te delen en dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier.
Van Eeghem OndernemingsAdvocaten
Een gebruiksvriendelijke interface en een uiterst performante zoekmotor, dat is Knowlex in een notendop.
Stibbe
De verschillende filters alsook het zoeken van trefwoorden in de tekst zelf, zijn echt wel een pluspunt.
Notaire Bogaert
Avec Knowlex, il existe enfin un programme convivial permettant de numériser facilement les connaissances du bureau.
Avocats Stappers
Knowlex laat Antwerpse advocaten toe om informatie op een heel eenvoudige manier op te slaan en te delen met confraters.
De Orde van Advocaten Antwerpen