Waarom kantoren Knowlex gebruiken

← Testimonials

Notaris Bogaert

Knowlex is een goede en veelbelovende databank die nog onbekend was op ons kantoor.

Knowlex is een goede en veelbelovende databank die nog onbekend was op ons kantoor. Doordat Knowlex een jonge databank is, geeft het ruimte voor aanpassingen en persoonlijke voorkeuren. De bedenkers van Knowlex zijn bereid om het jou makkelijker te maken door soms aanpassingen te doen naar jouw smaak en die jou het leven in een immens grote databank kunnen vergemakkelijken en veranderen.

Knowlex is zeker een grote verandering ten opzichte van het klassieke systeem van Windows, dat bijna iedereen kent en gebruikt. Daarom vraagt het ook tijd om Knowlex gewoon te worden en om zijn gebruiken en systeem te begrijpen. In het begin lijkt het alsof je in een oceaan van documenten moet zoeken zonder enige houvast te hebben. Naarmate men het programma leert kennen, zie je de voordelen van het gemakkelijker zoeken. De verschillende filters alsook het zoeken van trefwoorden in de tekst zelf, zijn echt wel een pluspunt.

Notaris Bogaert

Ontdek hoe uw kantoor efficiënter kan werken met Knowlex.

Vraag een demo aan
Knowlex has everything to become the product to further digitize the legal market.
Schoups Lawyers
Knowlex biedt voor ons kantoor een zeer handige tool om kennis onderling en op efficiënte manier te delen en dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier.
Van Eeghem OndernemingsAdvocaten
Een gebruiksvriendelijke interface en een uiterst performante zoekmotor, dat is Knowlex in een notendop.
Stibbe
De verschillende filters alsook het zoeken van trefwoorden in de tekst zelf, zijn echt wel een pluspunt.
Notaire Bogaert
Avec Knowlex, il existe enfin un programme convivial permettant de numériser facilement les connaissances du bureau.
Avocats Stappers
Knowlex laat Antwerpse advocaten toe om informatie op een heel eenvoudige manier op te slaan en te delen met confraters.
De Orde van Advocaten Antwerpen