Over ons

Hoe we werden wie we zijn.

Kennisbeheer als uitgangspunt

Op 26 april 2017 zag Knowlex het levenslicht. De vier grondleggers willen het beheren, beschermen en delen van interne kennis op kantoren mogelijk maken. Kennis vormt voor intellectuele beroepen dan ook het goud van de onderneming. Wij bouwen samen met u een veilige digitale omgeving die voor alle medewerkers toegankelijk gemaakt kan worden en die overal beschikbaar is. Individueel goed wordt omgezet in collectief goud.

Maak kennis met het team
In eerste instantie vond Knowlex vooral weerklank binnen de juridische markt. Notarissen en bedrijfsjuristen ontdekken de meerwaarde van een efficiënt kennisbeheer en ook binnen de advocatuur wordt Knowlex steeds meer een begrip. Ondertussen enige tijd, en heel wat innovaties en nieuwe functies, later hebben ook spelers vanuit andere sectoren Knowlex ontdekt.

Zo doen vandaag onder meer ook accountants een beroep op onze software en krijgen wij steeds meer vragen van buiten de juridische markt. Naast het gebruiksvriendelijke kennisbeheersysteem wekt de continue drang naar innovatie en ontwikkeling van nieuwe functies grote interesse. Hebben alle intellectuele beroepen trouwens geen baat bij kennis die overal en meteen toegankelijk is?

Onze missie

We willen innovatie en digitalisering bewerkstelligen binnen alle intellectuele beroepen over verschillende sectoren heen.

Knowlex faciliteert het delen- en optimaal benutten van de interne kennis binnen kantoren.  Wij luisteren naar de behoeften en organiseren de software vervolgens op maat van de interne noden. Snel, eenvoudig en efficiënt.

Team

U ten dienste

Dit multidisciplinaire team staat garant voor de service, software en ontwikkeling van Knowlex van vandaag en morgen.

Willem Delbare

Founder, CTO
bekijk blogberichten

Anne Knops

Founder
bekijk blogberichten

Nico del Rio

Founder
bekijk blogberichten

Sophie De Cannière

Founder
bekijk blogberichten

Artuur Engelen

Customer Succes
bekijk blogberichten

Development team

Development team
bekijk blogberichten